Roudybush High Energy Breeder Small

 • Preț redus

Roudybush High Energy Breeder Small

Brand: Roudybush

Cod produs: RBH-016-LVP

Stoc limitat - Livrare 2-4 zile

36,99 Lei
Reducere 5,00 Lei
31,99 Lei
Greutate
Cantitate

Hrană Premium pentru păsări ornamentale disponibilă în ambalaje de 1.25Kg, 4.54Kg și 11.3Kg sau ambalat de noi în pungă resigilabilă de 1Kg (LVP).

Roudybush High Energy Breeder are o compoziție echilibrată din punct de vedere nutrițional și este ideală pentru hrana păsărilor aflate în perioada de reproducere, în timpul în care hrănesc puii dar și după înțărcarea puilor. Roudybush High Energy Breeder împiedică pierderea în greutate datorată reproducerii. Această hrană oferă aport ridicat de energie, proteine, precum și calciu și vitamina D3, necesare pentru creșterea continuă.
Obținute printr-un procedeu special, peletele Roudybush High Energy Breeder au în compoziție substanțe nutritive benefice și conferă avantajul minimizării deșeurilor și mizeriei. În plus, această hrană este îmbogățită cu vitamine și minerale, astfel încât nu trebuie să recurgeți la alte suplimente de vitamine sau minerale. Roudybush High Energy Breeder conține doar conservanți naturali fără culoranți artificiali sau zaharuri.

Roudybush High Energy Breeder este folosit cu succes de către un număr mare de crescători recunoscuți. Este ideal pentru toți papagalii mari și mici cu nevoi nutriționale sporite.

Toate peletele au același conținut de aceea cele mici pot fi mâncate și de păsările mari sau medii.

Dimensiune: Small este adaptată pentru: papagali Macaw Mici, Eclectus, Nimfă (Corella), Cacadu cu piept roz (Galah), Conure Mic și Mare, Micul și Marele Alexandru (Ringneck), Gri african (Jako), Meyer și Senegali. Toate păsările mari și medii pot mânca această hrană;

Fructele și legumele ar trebui oferite în continuare pentru a susține comportamentul natural al păsării voastre. Dar atunci când păsările se hrănesc și cu fructe și legume proaspete, cantitatea zilnică de pelete trebuie redusă corespunzător.

Componente analitice:
Proteină brută 19,0%
Grăsime brută 7,0%
Fibră brută 2,0%
Cenușă brută 4,8%
Calciu 0,86%
Sodiu 0,14%
Fosfor 0,58%

Ingrediente: făină de soia, porumb măcinat, grâu măcinat, ulei de soia, lucernă, fosfat dicalcic, carbonat de calciu, clorură de sodiu, drojdie uscată, hidroxid de amoniu.

Aditivi pe kg (aditivi fiziologic activi):
5928 UI / kg Vitamina A (E 672)
1496,25 UI / kg Vitamina D3 (E 671)
171,95 mg / kg Niacină
6,87 mg / kg Vitamina B6
4,48 mg / kg Vitamina B1 Tiamină mononitrat
0,043 mg / kg Vitamina B12
152 mg / kg Sulfat de mangan (E 5)
42,18 mg / kg Oxid de zinc (E 6)
1,22 mg / kg Selenită de sodiu (E 8)
0,504 mg / kg Iodură de potasiu (E 2)
Antioxidantii
Extract de tocoferol natural (E 306)

Depozitare: A sa păstra în mediu uscat și răcoros.

Recomandare privind hrănirea: Adaptarea la hrana cu peleți trebuie făcută gradual, pas cu pas. Păsările trebuie să aibă timp suficient pentru a se adapta la noul tip de hrană. Pentru început furajele trebuie să fie disponibile în permanență la dispoziția păsărilor, iar cantitatea de seminșe trebuie redusă zilnic. De îndată ce pasărea a acceptat peleții ca hrană, se recomandă porționarea hranei în funcție de negesitatea fiecărei păsări.

Cantitatea de furaje depinde de greutatea corporală, starea de nutriție (greutate supra-, sub- sau normală), de vârsta și tipul de pasăre și ar trebui să fie între 5% - 10% din greutatea corporală.

Retineți: furnizați suficientă apă proaspătă în fiecare zi!

Fabricat în SUA.


RBH-016-LVP

Detalii produs

Tip Pasăre
Papagali Mari
Papagali Medii
Tip Hrană
Pelete
Pasăre
Amazonian
Conure - mare
Conure - mic
Eclectus
Gri African
Macaw - mic
Marele Alexandru
Meyer sau Senegal
Pinous

Nu exista nici un comentariu pentru moment.

Puteți comanda acest produs:

 • online, non-stop;
 • prin telefon, la numerele 0770.882.898, 0770.891.562, de luni până vineri, între orele 10:00 si 18:00;
 • prin e-mail, la adresa comenzi@lovingpets.ro.

Plata se poate face:

 • online, cu cardul bancar, prin sistemul de plata euPlătesc.ro;
 • la livrare, ramburs în numerar la curier;
 • la livrare, numerar în magazin;
 • prin transfer bancar

Livrarea se va face:

 • GRATUIT prin ridicare personală de la adresa: Șos. Olteniței nr. 35-37, a doua intrare, et. 1, cam. 1, (cladirea SNIF SA), sector 4, București (lângă Metrou C. Brâncoveanu) - se va emite bon fiscal. În magazin se poate plăti doar cu numerar.
 • program magazin/depozit: Luni - Vineri 10:00 - 18:00; Sâmbătă doar la cerere. Vă rog sunați înainte de a veni. Duminică închis.
 • prin curier rapid în toată țara. Costul de livrare va fi afișat la finalizarea fiecărei comenzi;
 • termenul general de livrare este de 2-4 zile lucrătoare de la data procesării comenzii sau cum este precizat la fiecare produs în parte desupra prețului.

16 alte produse în aceeași categorie: