Roudybush Low Fat Small

 • Preț redus

Roudybush Low Fat Small

Brand: Roudybush

Cod produs: RBH-022

Stoc limitat - Livrare 2-4 zile

59,99 Lei
Reducere 20,00 Lei
39,99 Lei
Greutate
Cantitate

Hrană Premium pentru păsări ornamentale disponibilă în ambalaje de 1.25Kg și 4.54Kg.

Roudybush Low Fat

Obezitatea este o problemă comună la păsările de companie, ca urmare a  lipsei de exercițiu, precum și a unui surplus de semințe care conțin o cantitate mare de grăsime, cum ar fi semințele de floarea-soarelui, semințe de cânepă și nuci. Papagalii supraponderali pot fi predispuși la boli care le pot pune viața în pericol. Formula Low Fat a fost concepută special pentru păsări cu cerințe energetice mai mici. Aceste specii includ, printre altele, papagali Eclectus, Amazonieni, cele mai multe specii de Cacadu, de asemenea Cockatiel și Peruși, dar și orice alte păsări exotice supraponderale. Din acest motiv, această formulă are un conținut redus de grăsimi și un continut consistent de aminoacizi esențiali de înaltă calitate și vitamine. Pentru păsările mai puțin active și/sau fără zbor, Roudybush Low Fat poate fi folosit ca hrană pentru întreținere. (Se recomandă monitorizarea regulată a greutății).
Roudybush Low Fat a fost folosit cu succes pentru a reduce obezitatea, până la greutatea ideală și de asemenea, este utilizat pentru a reduce ritmul de reproducere, în cazul în care dețineți perechi de papagal și nu doriți ca ei să se reproducă (vă rugăm să consultați medicul veterinar).
Roudybush Low Fat este o hrană ideală pentru toți papagalii mari și mici, precum și pentru papagalii cu activitate mai mică.

Toate peletele au același conținut de aceea cele mici pot fi mâncate și de păsările mari sau medii.

Dimensiune: Small este adaptată pentru: papagali Macaw Mici, Eclectus, Nimfă (Corella), Cacadu cu piept roz (Galah), Conure Mic și Mare, Micul și Marele Alexandru (Ringneck), Gri african (Jako), Meyer și Senegali. Toate păsările mari și medii pot mânca această hrană;

Fructele și legumele ar trebui oferite în continuare pentru a susține comportamentul natural al păsării voastre. Dar atunci când păsările se hrănesc și cu fructe și legume proaspete, cantitatea zilnică de pelete trebuie redusă corespunzător.

Componente analitice:
Proteină brută 12,0%
Grăsime brută 2,0%
Fibră brută 2,0%
Cenușă brută 3,1%
Calciu 0,44%
Sodiu 0,43%
Fosfor 0,18%

Ingrediente: porumb măcinat grâu măcinat, șrot de soia, carbonat de calciu, fosfat dicalcic, clorură de sodiu, drojdie uscată, hidroxid de amoniu.

Aditivi pe kg (aditivi fiziologic activi):
6900 UI / kg Vitamina A (E 672)
2000 UI / kg Vitamina D3 (E 671)
198 mg / kg Niacină
10,3 mg / kg Vitamina B6
7,50 mg / kg Vitamina B1 Tiamină mononitrat
3,56 mg / kg acid folic
2,50 mg / kg Vitamina B12
65,9 mg / kg Sulfat de mangan (E 5)
35,0 mg / kg Oxid de zinc (E 6)
1,19 mg / kg Selenită de sodiu (E 8)
0,61 mg / kg Iodură de potasiu (E 2)
Antioxidantii
Extract de tocoferol natural (E 306)

Depozitare: A sa păstra în mediu uscat și răcoros.

Recomandare privind hrănirea: Adaptarea la hrana cu peleți trebuie făcută gradual, pas cu pas. Păsările trebuie să aibă timp suficient pentru a se adapta la noul tip de hrană. Pentru început furajele trebuie să fie disponibile în permanență la dispoziția păsărilor, iar cantitatea de seminșe trebuie redusă zilnic. De îndată ce pasărea a acceptat peleții ca hrană, se recomandă porționarea hranei în funcție de negesitatea fiecărei păsări.

Cantitatea de furaje depinde de greutatea corporală, starea de nutriție (greutate supra-, sub- sau normală), de vârsta și tipul de pasăre și ar trebui să fie între 5% - 10% din greutatea corporală.

Retineți: furnizați suficientă apă proaspătă în fiecare zi!

Fabricat în SUA.


RBH-022

Detalii produs

Tip Pasăre
Papagali Mari
Papagali Medii
Tip Hrană
Pelete
Pasăre
Amazonian
Conure - mare
Conure - mic
Eclectus
Gri African
Macaw - mic
Marele Alexandru
Meyer sau Senegal
Pinous

Nu exista nici un comentariu pentru moment.

Puteți comanda acest produs:

 • online, non-stop;
 • prin telefon, la numerele 0770.882.898, 0770.891.562, de luni până vineri, între orele 10:00 si 18:00;
 • prin e-mail, la adresa comenzi@lovingpets.ro.

Plata se poate face:

 • online, cu cardul bancar, prin sistemul de plata euPlătesc.ro;
 • la livrare, ramburs în numerar la curier;
 • la livrare, numerar în magazin;
 • prin transfer bancar

Livrarea se va face:

 • GRATUIT prin ridicare personală de la adresa: Șos. Olteniței nr. 35-37, a doua intrare, et. 1, cam. 1, (cladirea SNIF SA), sector 4, București (lângă Metrou C. Brâncoveanu) - se va emite bon fiscal. În magazin se poate plăti doar cu numerar.
 • program magazin/depozit: Luni - Vineri 10:00 - 18:00; Sâmbătă doar la cerere. Vă rog sunați înainte de a veni. Duminică închis.
 • prin curier rapid în toată țara. Costul de livrare va fi afișat la finalizarea fiecărei comenzi;
 • termenul general de livrare este de 2-4 zile lucrătoare de la data procesării comenzii sau cum este precizat la fiecare produs în parte desupra prețului.

16 alte produse în aceeași categorie: