Plata produselor achiziționate prin intermediul site-ul nostru  www.lovingpets.ro poate fi efectuată prin următoarele metode:
  • Plata cu numerar în Showroom
  • Plata ramburs cu numerar la curier
  • Plata online cu cardul
  • Transfer bancar

Plata cu numerar în Showroom

Plata se va face la livrare cu numerar în Showroom, pentru care se va emite bon fiscal.


Plata ramburs cu numerar la curier

Plata se va face la livrare cu numerar, ramburs. Suma de plată se va înmâna curierulului ce vă va preda coletul.


Plata online cu cardul prin euPlătesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard)

Dacă ați ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 
  • "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului nostru sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.


Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


Transfer bancar

Dacă se alege această metodă de plată, după finalizarea comenzii veți primi în emailul de confirmare datele necesare pentru realizarea transferului bancar.
Comanda va fi expediată doar după primirea confirmării plății de la banca noastră. Pentru a grăbi acest proces puteți să ne trimiteți confirmarea transferului prin email la adresa office@lovingpets.ro (fie un print screen din contul de Internet Banking ori confirmarea de la bancă scanată).
Indiferent de metoda transferului trebuie avut grijă a se trece în câmpul corespunzător scopului trasferului numărul comenzii.

Date pentru transfer
Firma: SC Biotek Media Trading SRL
CUI: RO15373024
IBAN: RO18 INGB 0000 9999 0849 9339
Banca: ING BANK N.V. Amsterdam - Sucursala București